Ermenistan güçlerinin döşediği mayınlar 3 Azerbaycanlı sivilin canına mal oldu

Ermenistan güçlerinin döşediği mayınlar 3 Azerbaycanlı sivilin canına mal oldu

Ermenistan güçlerinin Talış köyünde döşediği mayınların infilak etmesi sonucunda 3 Azerbaycanlının hayatını kaybettiği açıklandı.

Azerbaycan'ın 2. Karabağ Savaşı'nda ele geçirdiği Terter bölgesindeki Talış köyünde daha önce Ermeni güçlerin döşediği mayının infilak etmesi sonucu 3 Azerbaycanlının hayatını kaybettiği bildirildi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, dün Ermenistan güçlerinin daha önceden yerleştirdiği mayınların patlaması neticesinde 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bakanlık açıklamasında, 2020'den bu yana Ermenistan güçlerinin yerleştirdiği mayınların patlaması sonucunda hayatını kaybeden sayısının 54'e yükseldiği ifade edildi.

Bölgede 2020 yılında yaşanan çatışmalarda Azerbaycan, Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ topraklarının önemli bir kısmını geri almıştı.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.