Hindistan'da 'inek kesmekle' suçlanan Müslümanlar vahşice katledildi

Hindistan'da 'inek kesmekle' suçlanan Müslümanlar vahşice katledildi

Hindistan'da Müslümanlara yönelik baskı ve katliam politikaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak inek kesmekle suçlanan iki Müslüman vahşice katledildi.

Hindistan'da 2 Müslüman daha İslam karşıtı saldırıların kurbanı oldu.

Olay ülkenin Racastan eyaletinde yaşandı.

Eyaletin Gatmika şehrinde 'inek kestikleri' iddiasıyla kaçırılan Cüneyt ve Nasır isimli iki Müslüman öldürülerek cesetleri ateşe verildi.

Kan dondurucu olayın Hindu milliyetçisi milis grup Bajrang Dal mensupları tarafından gerçekleştirildiği, öldürülen iki Müslümanın "inek kesmekle" suçlandığı kaydedildi.

İki Müslümanın cesetleri bir araç içerisinde yanmış halde bulundu.

Hindistan yönetimi yetkililerinin ise olaya karşı kayıtsız kaldığı, Müslümanların kaçırılmalarının ardından ciddi bir arama faaliyetinde bulunmadığı belirtildi.

Hindistan'da daha önce de birçok Müslüman, Hindularca kutsal sayılan ineklerin etlerini kestikleri iddiasıyla öldürülmüştü.

Ülkede son dönemde Hindu milliyetçiliğinin hızla güçlendiği ve Müslümanlara yönelik baskı politikalarının şiddetlendiği göze çarpıyor.

Kaynak: Mepa News

katki.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.