HTŞ lideri Cevlani kameralar karşısında

HTŞ lideri Cevlani kameralar karşısında

İdlib'deki en etkin muhalif grup olan Tahrir el Şam Heyeti lideri Ebu Muhammed el Cevlani, çadır kentlere gerçekleştirdiği ziyarette görüntülendi.

İdlib'deki en etkin muhalif grup olan Tahrir el Şam Heyeti (HTŞ) lideri Ebu Muhammed el Cevlani, çadır kentlere gerçekleştirdiği ziyarette görüntülendi.

Kış şartlarından etkilenen çadır kentlerde incelemelerde bulunan Cevlani, bölgede yaşayan sivil halkın acil ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çalışmalara başladıklarını belirtti.

Cevlani'nin birkaç gün önce İdlib'in kuzeyindeki çadır kentlere gerçekleştirdiği ziyarette, bölge halkına gıda, yakacak ve maddi yardım yapıldı.

hts1.jpg

hts2.jpg

Öte yandan geçtiğimiz dönem, ABD'nin yürüttüğü "Adalet İçin Ödül" programı kapsamında HTŞ lideri Ebu Muhammed Cevlani'nin yakalanmasına yardım edenlere 10 milyon dolara kadar ödül verileceği açıklanmıştı.

ABD'nin Suriye'de yüz binlerce sivilin ölümünden sorumlu olarak gösterilen Beşar Esed rejimi ve Rusya ile İran gibi müttefikleri için bu yönde bir kararı bulunmuyor.

Kaynak: Mepa News

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.