İmamoğlu: 9-10 ilçede yeniden sayım tamamlandı öndeyiz

İmamoğlu: 9-10 ilçede yeniden sayım tamamlandı öndeyiz

Millet İttifakı'nın İstanbul adayı olan Ekrem İmamoğlu 'şu ana kadar 9-10 ilçe sayımının tamamlandığını, kendisi ile Binali Yıldırım arasındaki farkın 20 bin oy seviyesinde gözüktüğünü' söyledi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Millet İttifakı'nın İstanbul adayı olan Ekrem İmamoğlu sonuçlara AK Parti tarafından yapılan itirazlar sonrası yeniden oy sayımı sonuçlarına ilişkin konuştu. İmamoğlu şu ana kadar 9-10 ilçe sayımının tamamlandığını, kendisi ile Binali Yıldırım arasındaki farkın 20 bin oy seviyesinde gözüktüğünü kaydetti.

Çarşamba günü Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 39 ilçenin 18'inde yeniden sayım yapmaya başlamıştı.

Güngören'de gazetecilere konuşan İmamoğlu, YSK yetkililerine de sayma işlemi devam ettiği sırada seçim kanunlarına dikkat etmeleri çağrısında bulundu.

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun seçmenlere teşekkür pankartları İstanbul'un farklı yerlerine asılmaya başlandı. 'Teşekkürler İstanbul' yazan pankartlarda 'Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' ifadesi yer aldı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.