İmamoğlu'na 'ahmak' diyen Soylu: Millet sana bedelini ödetecek

İmamoğlu'na 'ahmak' diyen Soylu: Millet sana bedelini ödetecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen hafta Strasbourg'da temaslarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'Bunun bedelini bu millet sana ödetecek' diye hitap etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen hafta Strasbourg'da temaslarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için, "Avrupa Parlamentosu'na gidip, Türkiye'yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek." dedi.

Doğu ve Güney Doğu Anadolu'da 15 il ve ilçeye kayyum atanmasıyla ilgili konuşan Soylu, belediye başkanlarını 'ülkenin ve beldenin selameti için' görevden aldıklarını söyledi.

Konuşmasında İmamoğlu'nun Strasbourg ziyaretini eleştiren Soylu, "Bu iş o kadar bedava değil. Yazıklar olsun. Bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun." dedi:

"Birileri eline silah alacak, 9 aylık çocuklarımızı, 11 aylık bebeklerimizi şehit edecek, orada Kürt, Arap ve Türk kardeşlerimizin dükkanını açmasını engelleyecek, çocukların üniversiteye gitmesini engelleyecek, bunu o belediyenin belediye başkanları yapacak, sen de Avrupa Birliği Parlamentosu'na gideceksin veya oradaki belediye toplantısına gideceksin, Türkiye'yi şikayet edeceksin. Yazıklar olsun. Bunları söyleyemeyeceksek, bunları ifade edemeyeceksek yaptığımız görevin ne anlamı var. Bu kadar ucuz mu bu işler."

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.