İsrail askerleri Kassam komutanının küçük kızını vurdu

İsrail askerleri Kassam komutanının küçük kızını vurdu

Gazze sınırında düzenlenen gösterilerde İsrail güçleri üst düzey bir Kassam komutanının kızını vurarak ağır yaraladı.

Gazze sınırında gerçekleştirilen Büyük Dönüş Yürüyüşleri devam ediyor. Gösterilere İsrail askerlerinin müdahalesinin şiddeti her geçen gün artırıyor. 30 Mart'tan bu yana devam eden gösterilerde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 155 iken, yaralıların sayısının da 17 bini aştığı ifade ediliyor.

Dün sınırda gerçekleştirilen gösterilerde ikisi çocuk 3 Filistinli İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirmişti. 100'e yakın Filistinli de gösterilerde yaralanmıştı.

Filistinli kaynakların ifadesine göre yaralılar arasında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları'nın üst düzey komutanlarından Eymen Nevfel'in kızı da bulunuyor. Eymen Nevfel'in kızı Ala Nevfel'in gerçek mermiyle yaralandığı ve yarasının ağır olduğu belirtiliyor.

Eymen Nefvel, 25 Ocak 2011 tarihinde Mısır'da Hüsnü Mübarek'i devirmek için başlayan gösteriler sonuncu ortaya çıkan güvenlik boşluğu esnasında hapisten kaçmayı başarmıştı.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.