İsrail Batı Şeria'da 17 yaşındaki genci katletti

İsrail Batı Şeria'da 17 yaşındaki genci katletti

İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın Eriha kentindeki Akabat Cebir mülteci kampına düzenlediği baskında 17 yaşındaki Filistinli bir genç vurularak öldürüldü.

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Eriha kentine yönelik düzenlediği baskında 17 yaşındaki Filistinli bir genci öldürdü.

Yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, İsral bugün sabah saatlerinde Eriha'nın güneyindeki Akabat Cebir mülteci kampına baskın düzenledi.

İsrail güçlerinin gerçekleştirdiği baskında Filistinlilerle çatışmaların patlak vermesinin ardından 17 yaşındaki Filistinli Cebrail Muhammed el Lada'nın aldığı yaralarının tesiriyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaynaklar, İsrail güçlerinin baskınında 2 Filistinlinin de gözaltına alındığını belirtti.

İsrail'in 2023 yılının başından bu yana işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik gerçekleştirdiği baskın ve saldırılarda 100'ü aşkın Filistinlinin yaşamını yitirdiği ifade ediliyor.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.