Katar'da İsrail için casusluk yaptıkları iddia edilen Hintliler idam cezasıyla karşı karşıya

Katar'da İsrail için casusluk yaptıkları iddia edilen Hintliler idam cezasıyla karşı karşıya

Katar'ın, İsrail'e casusluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına aldığı ifade edilen eski Hint donanması personelleri idam cezasıyla karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor.

Katar'ın gözaltına aldığı Hindistan'ın eski donanma personellerinin ölüm cezasıyla karşı karşıya kalabileceği ifade ediliyor.

Tribune India'nın haberine göre, Katar'da Ağustos 2022 tarihinden bu yana gözaltında tutulan 8 Hindistan donanmasının emekli subayı 3 Mayıs'ta hakim karşısına çıkacak.

Habere göre, Hindistan donanmasının 8 eski personelinin İsrail için casusluk yapmakla suçlandığı ifade ediliyor.

Katarlı yetkililerin elinde eski Hint donanma personellerinin İsrail'e casusluk yaptığı iddiasına ilişkin deliller bulunduğu belirtiliyor.

Hindistan'ın hücre hapsindeki eski donanma personelleri 'Dahra Küresel Teknolojiler ve Danışmanlık Hizmetleri' altında Katar donanmasında eğitim vermekteydi.

Katar'ın daha önce Hint yetkililerinin eski donanma personelinin serbest bırakılması yönündeki taleplerini reddettiği ifade ediliyordu.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.