İsrail güçlerinin yaraladığı 2 Filistinli genç hayatını kaybetti

İsrail güçlerinin yaraladığı 2 Filistinli genç hayatını kaybetti

Aslanların İni Grubu hayatını kaybeden iki Filistinli için taziye mesajı yayınladı

Dün akşam Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'ta iki Filistinli genç, işgal güçlerinin daha önce gerçekleştirmiş oldukları iki farklı saldırıda ağır yaralanmaları sebebiyle yaşamını yitirdi.

Böylece dün hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı üçe çıktı.

Filistin Sağlık Bakanlığı 22 yaşındaki Muhammed Hişam Muhammed Ebu Keşk'in İsrail güçlerinin önceki gece Nablus'a düzenledikleri baskında karnına gerçek mermiler isabet etmesi sonucu ağır yaralanması sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı ayrıca 30 yaşındaki Muhammed Ahmed Hasan Herezullah isimli gencin de 24 Temmuz tarihinde Nablus'ta Abdurrahman Subh ve Muhammed El-Azizi isimli gençlerin hayatını kaybettiği saldırıda aldığı yaraların tesiriyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Aslanların İni Grubu iki Filistinli için taziye mesajı yayınladı ve özgürleştirilmiş eski esirlerden olan Muhammed Herezullah'ın Aslanların İni Grubu'nun ilklerinden olduğunu dile getirdi.

Filistinlilerin cenazelerinin bugün kaldırılacağı bildirildi.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.