Kassam Tugayları sözcüsü: Savaş hazırlıkları sürüyor

Kassam Tugayları sözcüsü: Savaş hazırlıkları sürüyor

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde 'Yenilmiş Ekin Savaşı’nın sona ermesinden bu yana savaş hazırlıklarının ve İsrail güçleriyle beyin savaşının hiç durmadığını' belirtti.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Filistin halkının ve direnişinin Yenilmiş Ekin Savaşı sırasında herkesi şaşırtan büyük bir kahramanlık sergilediğini söyledi.

Sözcü, dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yenilmiş Ekin Savaşı’nın sona ermesinden bu yana savaş hazırlıklarının ve İsrail güçleriyle beyin savaşının hiç durmadığını ifade etti.

Keskin Kılıç Operasyonu’nun yankılarının İsrail'in güvenlik ve askeri sistemlerini sarsmaya devam ettiğine dikkat çeken Ebu Ubeyde, direnişin büyük sürprizler sakladığını kaydetti.

İsrail ordusunun “Koruyucu Hat Operasyonu” adını verdiği savaşı Kassam Tugayları da “Yenilmiş Ekin Savaşı” olarak isimlendirdi.

İsrail ordusunun 51 gün süren savaş boyunca gerçekleştirdiği saldırılarda 578’i çocuk 2322 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 11 bin kişi de yaralandı.

instabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.