Keşmirli genç Suudi Arabistan'da bir Hindistanlı tarafından katledildi

Keşmirli genç Suudi Arabistan'da bir Hindistanlı tarafından katledildi

Zakir Nabi Bhat adlı Keşmirli gencin ailesi, Suudi Arabistan'da bir inşaatta çalışan oğullarının aynı iş yerindeki Hindistanlı bir işçi tarafından 'kasıtlı' olarak öldürüldüğünü savunuyor.

Hindistan'ın Keşmirlilere yönelik ihlalleri bölgenin ötesine de uzanmış durumda.

Keşmirli bir gencin Suudi Arabistan'da aynı şirkette çalıştığı Hindistanlı bir işçi tarafından katletildiği belirtildi.

Zakir Nabi Bhat adlı Keşmirli gencin ailesi, Kashmir News Observer'a yaptıkları açıklamada, iş makinası üzerine sürülmeden önce Zakir'in aynı iş yerindeki Hindistanlı bir çalışanla tartışmaya girdiğini ve Hindistanlının onu sürekli rahatsız ettiğini söyledi.

Keşmirli gencin ailesi oğullarının Hindistanlı işçi tarafından katledildiğini savunuyor.

Aile üyelelerinin yaptığı açıklamada, "Oğlumuz 6 aydır Suudi Arabistan'da çalışıyordu. Onunla aynı iş yerindeki Assamlı bir gencin kendisini rahatsız ettiği konusunda bize haber vermişti. Dün, şantiye sahasında, bir iş makinası oğlumuza çarptı ve Assamlı gencin olaya karıştığı öğrenildi." denildi.

Zakir'in ailesi, Suudi Arabistan yönetiminden "cinayet" suçlusunu cezalandırmasını istediğini belirtirken Hindistanlının gözaltına alındığı ifade ediliyor.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum