Rusya destekli Çeçen lider Kadirov: Putin'i hayal kırıklığına uğratmayacağız

Rusya destekli Çeçen lider Kadirov: Putin'i hayal kırıklığına uğratmayacağız

Rusya destekli Çeçen lideri Ramazan Kadirov, "Ukrayna'da Rus ordusu saflarında yer alan Çeçen güçlerin Putin’i hayal kırıklığına uğratmayacaklarını’ söyledi.

(Fotoğraf: Kremlin)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çeçen güçlerin Ukrayna’daki savaşa katılımlarından dolayı Çeçenistan lideri Ramzan Kadirov’a teşekkür etti.

Kadirov da ‘Çeçen güçlerin Putin’i hayal kırıklığına uğratmayacaklarını’ belirtti.

Sputnik'in haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Putin, Kremlin’de bir araya geldiği Çeçenistan lideri Kadirov ile görüşmesi sırasında, “(Çeçenistan’ın başkenti) Groznıy gelişmeyi sürdürüyor. Kentin, Çeçenistan Cumhuriyeti’nin geri kalanı gibi sürekli geliştiğini biliyorum. Siz de bunun için kişisel olarak çok şey yapıyorsunuz, bunu da biliyorum. Bölgeniz hem manevi hem de maddi açıdan gelişip güçleniyor” dedi.

Putin, Kadirov’a hitaben, “Güçlerinizin özel askeri operasyon alanında savaştığını görüyorum, onlara en iyi dileklerimi iletin, onlara çok teşekkür ederim” diye ekledi.

Kadirov da Putin’in bu sözlerine karşılık, “Çeçen güçleri özel askeri operasyon alanında emirlerinizin her birini yerine getiriyorlar ve sonuna kadar gitmeye kararlılar. Çeçenistan sakinleri özel askeri operasyonu tamamıyla destekliyorlar ve operasyonun hedeflerine ulaşılması gerektiğine inanıyorlar. Sizi hayal kırıklığına uğratmayacağız” dedi.

Rusya Devlet Başkanı da “Bundan şüphem yok” ifadeleriyle karşılık verdi.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.