Rusya'dan Kılıçdaroğlu açıklaması

Rusya'dan Kılıçdaroğlu açıklaması

Rusya, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya'nın Türkiye'deki seçimlere müdahale ettiği iddialarını reddettiklerini açıkladı.

Moskova yönetimi, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya'nın Türkiye'deki seçimlere müdahale ettiği iddialarına yanıt verdi.

Kremlin'den yapılan açıklamada, "Açıklamanın gerekçesini bilmiyoruz. Türkiye'deki ana muhalefet adayına bu yöndeki iddiaları ileten her kimse yalancıdır." ifadeleri kullanıldı.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Rusya'nın Türkiye seçimlerine müdahale ettiği iddialarını kimin ortaya attığını bilmiyoruz. Moskova, Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun iddialarını reddediyor. Eğer biri ona böyle bir bilgi verdiyse yalancıdır." dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya'yı Türkiye'deki seçimlere müdahale etmekle suçlamıştı.

Kılıçdaroğlu, 'Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk'ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız." demişti.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.