Selçuk Bayraktar: Siyasete girmekten korkmam

Selçuk Bayraktar: Siyasete girmekten korkmam

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ‘mücadele onu gerektirirse’ siyasete girmekten ‘korkup geri dönmeyeceğini’ söyledi.

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın kurduğu T3 Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın organize ettiği TEKNOFEST 30 Ağustos’ta Ankara’da başladı.

Organizasyonda Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’nın sorularını yanıtlayan Bayraktar, “Milli teknoloji hamlesi idealini gerçekleştirme yolunda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız…” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Toygun Atilla’nın “Ama bu son cümlenizden şunu anlıyorum; bir gün mücadele politikayı gerektiriyorsa politikaya da gireriz” sorusuna Bayraktar şu şekilde yanıt verdi: “Elbette yani mücadele bunu gerektiriyorsa burada biz korkup da geri dönecek değiliz ki.”

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum