Trump: Şiddet sona ermeli

Trump: Şiddet sona ermeli

El Paso ve Ohio’daki saldırılarla ilgili açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump şiddetin sona ermesi gerektiğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump’tan El Paso ve Ohio’daki saldırılarla ilgili açıklama geldi. Trump, saldırılarla ilgili haftanın ilk günü açıklama yapacağını açıkladı ve şiddetin sona ermesi gerektiğini kaydetti.

Federal Soruşturma Bürosu FBI, Adalet Bakanı William Barr’la bu tür saldırıları önlemek için ne yapılabileceğini görüştüğünü kaydeden Trump, ülkede nefrete yer olmadığını da vurguladı.

Trump söylemleri nedeniyle de eleştirilerin hedefinde. Birçok Demokrat Parti üyesi, aralarında partinin bazı başkan aday adayları da dahil Trump’ı söylemlerinin saldırılara zemin hazırladığı düşüncesinde. Aday adaylarından Senatör Cory Booker saldırılardan Trump’ın sorumlu olduğunu söyledi.

Kısa bir süre önce ABD'de yapılan bir kamuoyu anketi halkın yüzde 51’inin Trump’ın ırkçı olduğunu düşündüğünü ortaya koymuştu.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.