Trump'tan Suriye ve IŞİD mesajı

Trump'tan Suriye ve IŞİD mesajı

ABD Devlet Başkanı Donald Trump ABD askerlerinin geri dönmeye başladığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Suriye ile ilgili bir mesaj paylaştı. Trump, "IŞİD neredeyse bitti, birliklerimizi yavaş yavaş eve gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trump'ın tweetinde şu ifadelere yer verildi: "Suriye'de yaptığımı bir başkası yapsaydı ulusal kahraman ilan edilirdi. IŞİD neredeyse bitti. Birliklerimizi yavaş yavaş eve ailelerinin yanına gönderiyoruz aynı zamanda IŞİD kalıntıları ile savaşmayı sürdürüyoruz"

Trump bir diğer mesajında ise, "Ben, Suriye ve diğer yerlerden çıkmak için çalışıyorum. Şimdi yalan haber yapan medya ve bazı başarısız generaller ben ve işe yarayan taktiklerim hakkında şikayet ediyorlar" şeklinde açıklamada bulundu.

​Trump eleştirilerine devam ederek, "Kabul edelim ki sonuç benim söylediğimden bile kat be kat daha iyi oldu. Ben hiç bitmeyen savaşa karşı mücadele ettim, hatırlatırım!" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.