Türkiye'nin ABD Büyükelçiliği Yahudi kuruluşunu ağırladı

Türkiye'nin ABD Büyükelçiliği Yahudi kuruluşunu ağırladı

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, B’nai B’rith yetkilileriyle yaptığı görüşmede Türkiye, ABD ve İsrail ilişkilerini değerlendirdi.

Türkiye'nin ABD Büyükelçiliği dün ABD'nin önde gelen Yahudi kuruluşlarından B’nai B’rith (Ahidin Çocukları) yetkililerini ağırladı.

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, B’nai B’rith Genel Müdürü Dan Mariaschin'i büyükelçilikte kabul etti.

Mariaschin'in Türkiye'nin ABD Büyükelçiliği'ne yaptığı ziyarette Türkiye, ABD ve İsrail ilişkilerinin ele alındığı kaydedildi.

Büyükelçiliğin sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Görüşmeler kapsamında antisemitizm dahil her türlü ayrımcılık ve nefretle mücadele çabaları masaya yatırıldı." ifadesi kullanıldıı.

Yahudilere hizmet veren bir kuruluş olarak öne çıkan B’nai B’rith'in (Ahidin Çocukları), Yahudi halkının ve İsrail'in güvenliğini ve geleceğini tesis etmek amacıyla faaliyetler gerçekleştirdiği biliniyor.

Kaynak: Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.