Yahudi kadın Mescid-i Aksa'da yarı çıplak pozlar verdi

Yahudi kadın Mescid-i Aksa'da yarı çıplak pozlar verdi

İsrail güçleri korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın gerçekleştiren Yahudi kadınlardan birinin burada yarı çıplak halde verdiği pozlar tepki topladı.

Yahudi yerleşimci kadınların ve beraberlerindeki bazı turist kadınların yarı çıplak bir şekilde, İsrail polisinin ve askerlerin himayesinde Mescidi Aksa'ya baskın düzenlemeleri büyük tepkiye neden oldu.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, Mescidi Aksa hatiplerinden Şeyh İkrime Sabri, 'Mescidi Aksa'da görülen söz konusu manzaranın Müslümanları provoke etme amaçlı çirkin teşebbüslerin zirvesini oluşturduğuna' vurgu yaptı. 

Sabri yaptığı basın açıklamasında bu tür görüntülerin hiçbir ibadet mekanına yakışmayacağını ancak İsrail askerlerinin ve polislerinin özel olarak korumaya aldığı birtakım kişilerin Mescid-i Aksa gibi özel bir yeri olan ibadet mekanında böyle bir manzara oluşturabildiklerini dile getirdi. 

Sabri, Hz. Muhammed (a.s.)'in şsra mekanı olan bu mabette böyle aşırılıklar karşısında Arap ve İslam ülkelerinin sessiz kalmasını da yadırgadıklarını ifade etti. 

Hamas'ın Kudüs sorumlusu Muhammed Hamade de olayla ilgili bir açıklama yaparak açık saçık, çıplak yerleşimci kadınların Mescidi Aksa'yı basmalarının tamamen provokasyon ve Mescidi Aksa'nın mahremiyetini çiğneme amaçlı olduğunu vurguladı.

Söz konusu fotoğraf:

hn-001.jpg

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum