Yemen'de Husiler evine su taşıyan çocuğu başından vurdu

Yemen'de Husiler evine su taşıyan çocuğu başından vurdu

Yemen'in batısında meydana gelen olayda bir çocuğun Husilerce başından vurulduğu bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Yemen'in batısındaki Taiz ilinde Husilerin açtığı ateş sonucu küçük bir kız çocuğu başından yaralandı.

Taiz kentinin El Ravda mahallesinde küçük kız çocuğunun evine su taşırken İran destekli Husilerce açılan ateş sonucu başından vurulduğunu aktaran kaynaklar, küçük kızın abisi tarafından olay yerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığı görüntüleri paylaştı.

17 Ağustos tarihinde gerçekleştiği belirtilen saldırı ağır yaralanan ve bölgedeki bir sağlık merkezinde tedavi altına alındığı belirtilen 6 yaşındaki Ruveyda Salih'in sağlık durumunun şu an için iyi olduğu kaydedildi.

Yetkililer saldırının Husilerce açılan keskin nişancı ateşiyle gerçekleştirildiğini ifade ediyor.

efo3ic6x0aawq5c.jpg

'Sağlık durumu iyi'

6 yaşındaki Ruveyda Salih'in sağlık durumunun şu an için iyi olduğu ancak hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

8e281490e137fbfa87ed2fbd52d85b15.jpg

Yemen'in batısındaki Taiz kent merkezi, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) destekli Mansur Hadi hükümeti kontrolünde bulunuyor. Kentin etrafını kuşatmış olan İran destekli Husiler, buradaki mahallelere yönelik keskin nişancı ve ağır silah saldırıları düzenliyor.

Kaynak: Mepa News

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.