Bahçeli: Sisi ile kalmamalı Esad ile de görüşülmeli

Bahçeli: Sisi ile kalmamalı Esad ile de görüşülmeli

Grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşmesini değerlendirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Sisi'nin ardından Esed ile de görüşülmesi gerektiğini kaydetti.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Sisi ile kurduğu temas doğrudur. Devam ettirilmelidir. Bununla da kalmamalı Beşşar Esad ile de görüşme masası açılmalıdır"

"Bizim terörle mücadelemiz küresel güçlerle mücadeledir. Türkiye'nin iç politikası ABD'nin dış politikasıdır. PKK-YPG'yi kara gücü olarak isimlendiren, bütçesinden kaynak ayıran ABD, Türkiye'ye açık cephe almıştır. Bu cepheyi görüyoruz. Reste rest diyecek yürekliliği gösteriyoruz."

"Ücretli, sözleşmeli hiçbir öğretmen kalmamalı hepsi kadroya geçirilmeli. Öğretmenlerimizin haklı taleplerini biliyor ve çözüm için elimizi taşın altına koyacağımızı ifade ediyoruz. 

İhanet bir hak değildir. Kötülük bir hak değildir. Suç işlemek bir hak değildir. İnsan öldürmek hak değildir. Biz düşünce serbestliğine, big başkasının güvenlik sınırlarını ihlal etmedi sürece saygılıyız. Küfür bir hak değil, bir ahlak sorunudur. Terör bir ağır bir insanlık suçudur. Temel hak ve hürriyetler ekseninde mangalda kül bırakmayanların hedefi nedir?

LGBT'yi desteklemek bir hak mıdır, sapkınlık mıdır? İstiklal Caddesi'nde bomba ile bebek arabası devirmek bir hakkın konusu mudur, şerefsizliğin göstergesi midir? Türk milleti hakkını yedirmeyecek, haksızlığa boyun eğmeyecektir. Hain emellerin hak söyleminin altında kalırsak önce şerefimizden sonra vatanımızdan olacağımız bir tarih gerçeğidir."

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum