Batı Şeria'daki saldırıda öldürülen Yahudi yerleşimcilerin sayısı 3'e yükseldi

Batı Şeria'daki saldırıda öldürülen Yahudi yerleşimcilerin sayısı 3'e yükseldi

İşgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimcileri hedef alan saldırılarda 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

(Fotoğraf: Twitter)

Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan Selfit bölgesinde Yahudi yerleşimcilere yönelik saldırıda 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yerel kaynaklara göre bir Filistinli ilk olarak Aeriel Yahudi yerleşimi girişinde ve yakınındaki bir benzin istasyonunda bıçaklı saldırı düzenledi.

Kimliği tespit edilemeyen Filistinlinin söz konusu bıçaklı saldırısında 1'i güvenlik görevlisi 4 kişiyi hedef aldığı açıklandı.

Daha sonra araçla bölgeden uzaklaşmayı başarabilen Filistinli, otoyoldaki diğer araçların üzerine sürdü ve orada bir kişiyi daha bıçakladı.

İsrail güvenlik kaynaklarına göre, Filistinli şahıs vurularak öldürüldü.

Filistinlilin bıçak ve araçla ezme türündeki saldırılar sonucunda 35 yaşındaki 1 Yahudi güvenlik görevlisi ve 50'li yaşlardaki bir erkek Yahudi yerleşimci öldü.

Şahsın benzin istasyonunda bıçaklı saldırıda bulunduğu yaralanan 40'lı yaşlardaki 3 erkek Yahudi yerleşimciden birinin hayati durumunun kritik olduğu, diğer ikisinin ise ağır bir şekilde yaralandığı ifade edildi.

Bir süre sonra durumu kritik olan diğer kişinin de öldüğü açıklandı.

Olayın ardından İsrail askeri bölgeye sevk edildi.

Kaynak: Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.