Belucistan'da 2 İran polisi öldürüldü

Belucistan'da 2 İran polisi öldürüldü

İran'ın Sistan Belucistan eyaletinde güvenlik güçlerine yönelik saldırıda 2 askerin öldüğü açıklandı.

İran'ın güneydoğusundaki Sistan Belucistan eyaletinde Tahran rejimine bağlı güvenlik güçleri silahlı saldırının hedefi oldu.

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı'na (ISNA) göre silahlı saldırı, bugün sabah saatlerine doğru Sistan Belucistan eyaletine bağlı Bempur ilçesinde meydana geldi.

Habere göre Bempur ilçesinde devriye gezen Binbaşı Muhtar Mümini ve Teğmen Ebuzer Ümidvar adlı iki askerin kimliği belirsiz silahlı şahıslarca öldürüldüğü belirtildi.

Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçmayı başarırken İran güvenlik güçleri şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Daha önce Pakistan sınırına yakın bir konumda bulunan Seravan ilinde meydana gelen silahlı çatışmalarda 4 İran Devrim Muhafızları mensubu ve Besic milisinin öldürüldüğü açıklanmıştı.

İran'ın yoğun baskılar ile çevrelediğinin belirtildiği Sistan Belucistan eyaletinde zaman zaman rejim güvenlik güçlerine yönelik saldırılar gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.