CHP: Fark kapanmıyor İmamoğlu mazbatasını almalı

CHP: Fark kapanmıyor İmamoğlu mazbatasını almalı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak İstanbul'da yeniden yapılan sayımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul’da yapılan yeniden sayımlarda bu sabah itibariyle aradaki farkın 18 bin 742 olduğunu ve kapanmayacağının görüldüğünü belirterek Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesini istedi.

Sözcü Öztrak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “Cumhurbaşkanı ve bakanların katılımı ile Dolmabahçe’de neden toplantı yapıldı? Anlaşılan bir plan yapılmıştır. Bugüne kadar ortaya çıkarılamayan FETÖ’nün siyasi ayağı harekete geçmiştir. Sandıkta oy çalamayanların amacı masa başında milletin iradesini çalmak.

Biz bu senaryoları 7 Haziran-1 Kasım arasında yaşamıştık. Milletimiz bunun farkındadır. Partimiz sandığın namusunu korumaya kararlıdır. İstanbul’da sabah rakamlarını paylaşmak istiyorum: 17 ilçede geçersiz 119 bin 652 oy sadece 2 bin 184 oy AK Parti adayına 785 oy da İmamoğlu’na yazılmıştır. Aradaki fark 18 bin 742’dir ve normal koşullarda kapatılacak bir fark değildir.

Sayın İmamoğlu mazbatasını almalıdır. Herkesin hakkına saygılıyız ama kendi hakkımızı da yedirmeyiz. Say, olmadı bir daha say, olmadı seçim iptal et demek demokrasiye darbedir.”

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.