Davutoğlu: Ekonomik kriz çok kısa sürede çözülebilir

Davutoğlu: Ekonomik kriz çok kısa sürede çözülebilir

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 'Ekonomik krizin tümü çok kısa sürede çözülebilir' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı binasının açılışında düzenlenen törende yaptığı konuşmada "Yeni bir siyaset anlayışını egemen kılmaya geliyoruz.

Ekonomik krizin tümü çok kısa sürede çözülebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Ahmet Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, geçen hafta pazar günü İstanbul il başkanlığını hizmete açtıklarını belirterek, "Cemre suya düştüğünde Ankara il binamızı açacağız demiştim. Şimdi il binamızı açıyoruz. Cemre, baharın habercisidir. Gelecek partisi, bahar habercisidir." diye konuştu.

Birinci Meclis gibi kapsamlı, temsil gücü en yüksek kurucular kurulunu oluşturduklarını belirten Davutoğlu, yaklaşık 2 ayda 36 il başkanını atadıklarını, diğer il başkanlarını da 1 ayda atayacaklarını ifade etti.

Davutoğlu, pazartesi günü Bolu'da partisinin Kurucular Kurulu üyeleriyle bir araya geleceklerini vurgulayarak, "Sonra da bütün siyasi partilerden randevu talebinde bulunacağız." dedi.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.