Erdoğan'dan Fırat'ın doğusu mesajı: Yakında kara birliklerimiz de bölgeye giriş yapacak

Erdoğan'dan Fırat'ın doğusu mesajı: Yakında kara birliklerimiz de bölgeye giriş yapacak

Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü için düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat'ın doğusu için 'Çok yakında kara birliklerimizin de bölgeye giriş yapmasını bekliyoruz' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

- Haydut devlet, Filistin'i adım adım işgale çalışıyor.

- Ülkemizin gelecek bir asrının belirleyicisi olacak gelişmelerin yaşandığı dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde, hangi saikle olursa olsun hiç kimsenin milletimizin birliğini, beraberliğini bozacak davranışlar sergilemeye hakkı yok.

- (Suriye'de güvenli bölge tesisi) Bölgedeki hesapların karışıklığı ve sinsi tuzakların çokluğu bizi asla yolumuzdan alıkoyamayacaktır.

- Doğu Akdeniz'de sondaj ve sismik araştırma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor, kimse bizi oralarda engelleyemez, engelleyemeyecektir.

- Suriye sınırlarımızı teröristlerden temizleme konusundaki kararlılığımızı artık hiç kimsenin test etmeye çalışmayacağını ümit ediyorum.

- (Fırat'ın doğusu) İsteğimiz dışında bir yola zorlanır, oyalanmaya kalkılırsak, tüm hazırlıklarımız tamamdır. Planlarımızı hayata geçiririz. Çok yakında kara birliklerimizin de bölgeye giriş yapmasını bekliyoruz.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.