"Facebook Instagram ve YouTube sizi gizlice izliyor"

"Facebook Instagram ve YouTube sizi gizlice izliyor"

Eski Ulusal Güvenlik Kurumu çalışanı Edward Snowden, sosyal medya platformlarının kullanıcılarını gizlice gözetlediğini söyledi.

Daha önce birçok kez ABD’nin dinleme tekniklerini açığa çıkararak büyük yankı uyandıran eski ABD Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) çalışanı Edward Snowden, sosyal medya platformlarının kullanıcılarını gizlice izlediğini ifade etti.

Snowden, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Facebook, Instagram, YouTube gibi uygulamaların kullanıcılarına, gizli gözetimleri ile ilgili nasıl mücadele edileceğini de açıklayacağını yazdı.

"Gözünüz açık olsun"

“Önümüzdeki haftalarda Facebook, Instagram ve YouTube’un sizi nasıl casus gibi izlediklerini ve sizin hakkınızda ne kadar bilgi sahibi olduklarını nasıl sınırlandıracağınızın yollarını açıklayacağım diyen Snowden, “Onları kullanıyorsanız, gözünüz açık olsun” ifadelerini kullandı.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.