Filistinli genç İsrail güçlerinin baskınında aldığı yaralar sebebiyle hayatını kaybetti

Filistinli genç İsrail güçlerinin baskınında aldığı yaralar sebebiyle hayatını kaybetti

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus'a düzenlediği baskında başından vurarak ağır yaraladığı Filistinli genç yaşamını yitirdi.

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da geçtiğimiz günlerde düzenlediği baskında yaralanan bir Filistinli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail askerlerinin üç gün önce Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus'un Balata mülteci kampına düzenlediği bir baskında açtığı ateşte bir Filistinli ağır yaralanmış ve daha sonra hastaneye kaldırılmıştı.

İsrail askerlerinin başından vurarak ağır yaraladığı 19 yaşındaki Filistinli Muhammed Ebu Asab'ın aldığı yaralar nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı.

Asab'ın da hayatını kaybetmesiyle beraber, İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimciler tarafından bu yıl katledilen Filistinlilerin sayısı 227'ye yükselmiş oldu.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.