İmamoğlu’ndan YSK’ya: Sonuç belli gecikmenin anlamı yok

İmamoğlu’ndan YSK’ya: Sonuç belli gecikmenin anlamı yok

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, gündeme dair gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, gündeme dair gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

“Tek sorunumuz İstanbulmuş gibi milletçe her şeyi ıskalıyoruz. Dolayısıyla ülkeyi milletimizi bu güzel İstanbul’un anlamsız yere yorulmasına şiddetle karşı çıkıyoruz.

Daha dün İBB çalışanlarına sendika baskısı yapıldığı konusunda bilgiler geliyor. İBB çalışanlarına sesleniyorum. Gönlünüzü rahat tutun. 16 milyon İstanbulluya hizmet dönemi başlatacağız. Başımızın üstünde yeriniz var.

Bana hizmet etmeyeceksiniz İstanbulluya hizmet edeceksiniz. Bu güzel kentin güzel insanlarına hizmet edeceksiniz. Başka hiçbir şeye kulak asmayın.

Beni kutlayan oy veren AKP’li kardeşlerim de var biliyorum. Yazıktır günahtır bir seçimi böyle tartıştırmanın taraflı bir şekilde medya üzerinden kurumlara baskı kurmakla ayıp ediyorsunuz.

Maltepe ilçe seçim kurulunu ve İstanbul İl seçim kuruluna sesleniyorum. Tedbir alınması konusunda YSK’ya sesleniyorum. 12 gündür bitecek meseleyi bitirmemenin anlamı yok. Yazık günah. Sonuç ortaya çıkacak. Geciktirmenizin hiçbir anlamı yok."

"Aynı şekilde Büyükçekmece’de yaşanan travmayı tekrar hatırlatmak isterim. Evlerin kapıları tek tek çalınıyor. Suç şahsilik taşıyorsa, buyrun gereğini yapın. Eğer orada sorumlu bir kişi varsa suçları varsa gereğini yapın. Bir seçimi, şaibeli şekilde bırakırsanız bu uygulamayı örnek şekliyle ortaya koyarsanız. Türkiyenin seçimlerine şimdiden gölge düşürmüş olursanız.

Sözüm ona bir partinin iddiasına delil toplama işine girerseniz gelecekteki seçimleri de zan altında bırakırsınız. Ben Büyükçekmece halkıyla görüştüm. Gittim konuştum. Buna son verin. Seçime gölge düşürme çabası olanları kınıyorum. “

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.