İran: Daha sert intikam çok yakında

İran: Daha sert intikam çok yakında

İran Devrim Muhafızları Komutanı Abdullah Araghi Irak'taki ABD üslerine gerçekeşen saldırılar sonrasında 'daha sert intikamların' yakında olduğunu söyledi.

İran'ın Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Macid Ravanci, ABD Başkanı Donald Trump'ın iş birliği teklifi ile ilgili konuştu. Temsilci, teklifi "İnanılmaz" olarak değerlendirdi.

Washington, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) gönderdiği mektupta, İranlı general Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin meşru müdafaa olduğunu ve gerilimin tırmanmasını engellemek için İran'la ön koşulsuz "ciddi müzakerelere" başlamaya hazır olduklarını belirtmişti.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya konuşan BM temsilcisi Macid Ravanci, "Tahran hala Washington'ın yaptırımları altındayken Trump'ın teklifi inanılmaz" ifadelerini kullandı.

"Daha sert intikam çok yakında"

İran Devrim Muhafızları komutanından da "Daha sert intikam çok yakında" cevabı geldi.

İran Tasnim haber ajansından gelen bilgiye göre, İran Devrim Muhafızları komutanı Abdullah Araghi Irak'taki ABD hedeflerine füze saldırısının ardından "Daha sert intikam çok yakında" açıklamasını yaptı.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.