İslami Cihad: İsrail'in kalbinde saldırılara tanık olacağız

İslami Cihad: İsrail'in kalbinde saldırılara tanık olacağız

Filistin İslami Cihad Hareketi Gazze Şeridi Siyasi Büro Sorumlusu Halid el Batş, İsrail'in hareketin Batı Şeria'daki lideri Besam Saadi'yi tutuklamasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Filistin İslami Cihad Hareketi, İsrail'in kalbini çok şiddetli bir biçimde hedef alabileceklerini ilan etti.

İslami Cihad Hareketi'nin Gazze Şeridi Siyasi Büro Sorumlusu Halid el Batş The Media Line haber sitesi ile yaptığı bir röportajda, İsrail'in merkez bölgelerinin hareketin hedefinde olduğunu kaydetti.

El Batş, "İsrail'i en gelişmiş silahlarımızla hedef alma ve işgalciye ağır bir bedel olma hakkımızı saklı tutuyoruz. Gazze çevresinden operasyonlarımızı sürdürmekle kalmayacak ayrıca sözde İsrail Devleti'nin merkezini de hedef alacağız." ifadesini kullandı.

Batş ayrıca İsrail'in İslami Cihad Hareketi'nin Batı Şeria'daki lideri Besam Saadi'yi tutuklamasına karşılık verme niyetinde olduklarını söyledi.

"Hareketin oturup İsrail'in işlediği suçları seyretmeyeceğini" vurgulayan Batş, İsrail'in Batı Şeria ve Gazze Şeridi'ndeki eylemlerinin de farkında olduklarının altını çizdi.

Öte yandan hareketin Gazze Şeridi Siyasi Büro Sorumlusu Batş, Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) ile iletişimlerinin sürdüğünü aktarırken Hamas'ın İslami Cihad'ı İsrail'e saldırmaktan alıkoyduğu yönünde çıkan haberleri reddetti.

Kaynak: Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.