İsrail Dışişleri Bakanı Cohen Bahreyn'de

İsrail Dışişleri Bakanı Cohen Bahreyn'de

İsrail DIşişleri Bakanı Cohen ticari ilişkileri geliştirmek ve büyükelçilik açılışı yapmak üzere Bahreyn'i ziyaret etti.

(Fotoğraf)

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, dün akşam saatlerinde diplomatik bir ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Bahreyn'e gitti.

İbrahim Anlaşmaları'nın imzacı ülkelerinden birine ilk ziyaretini gerçekleştiren Cohen, Bahreyn Uluslararası Havalimanı'nda Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif ez Zeyani tarafından karşılandı.

Eli Cohen söz konusu ziyarette Bahreynli mevkidaşı Ez Zeyani'nin yanı sıra Bahreynli diğer üst düzey yetkililerle de bir araya gelecek.

Cohen, İsrail ile Bahreyn arasındaki ticaret bağlarını geliştirmeyi ve karşılıklı yatırımları artırmayı amaçlayan çeşitli toplantılara katılacak.

İsrail'in Manama Büyükelçiliği binasının resmi açılışına da katılması beklenen Cohen'in ayrıca Bahreyn'deki ABD Beşinci Filosunun üssünü ziyaret edeceği belirtiliyor.

Öte yandan Cohen'in ziyareti sırasında İsrail ve Bahreyn arasında çeşitli alanlarda mutabakat zaptı imzalanması bekleniyor.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.