İsrail güçleri iki eski Filistinli milletvekilini gözaltına aldı

İsrail güçleri iki eski Filistinli milletvekilini gözaltına aldı

İsrail güçleri, bu sabah Batı Şeria’da aralarında 2 Filistinli milletvekilinin de bulunduğu Filistinli vatandaşlara yönelik tutuklama operasyonu düzenledi.

İsrail güçleri bu sabah Filistinli eski milletvekili Nayif er-Recub ile Hatem Kufeyşe’yi evlerine düzenlendiği baskın sonrası tutukladı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, Filistin Esirler Kulübü, İsrail’in tutukladığı milletvekili Hatem Kufeyşe’nin, gözaltına alındıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldığını aktardı.

İsrail güçleri, Kalkilya’da sürdürdüğü operasyonda evlerine baskın düzenlediği 3 Filistinli genci tutukladı. Tutuklanan gençlerin 20’li yaşlarda olduğu öğrenildi.

Beytülahim kentinde yer alan “Ed-Dehişe” mülteci kampına baskın düzenleyen İsrail güçleri, 35 yaşındaki Ahmed Yusuf’u tutukladı.

İsrail güçleri, Batı Şeria ve Kudüs’te aralarında çocukların ve kadınların da olduğu Filistinli vatandaşlara yönelik günlük tutuklama operasyonlarını düzenlemeye devam ediyor. 

tg-003.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.