İsrail'den Suriye'nin başkenti Şam'da hava saldırıları

İsrail'den Suriye'nin başkenti Şam'da hava saldırıları

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a yönelik düzenlediği hava saldırılarında Esed rejimine bağlı 2 askerin yaralandığı bildirildi.

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a yönelik hava saldırıları tertip ettiği bildirildi.

Esed rejimine bağlı SANA haber ajansında yer alan habere göre, İsrail'in gece saatlerinde Şam'da düzenlediği hava saldırıları sonucu 2 rejim askeri yaralandı.

SANA'nın askeri kaynaklara dayandırdığı haberde, İsrail'in ilhak ettiği Golan Tepeleri'nden Şam'a yönelik düzenlediği bir dizi hava saldırısında 2 rejim askerinin yaralandığı ve bölgede maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

SANA, Esed rejimine ait hava savunma sistemlerinin saldırılara karşı koyarak İsrail'in ateşlediği bazı füzeleri düşürdüğünü iddia etti.

2023 yılının başından bu yana Suriye'yi 5'inci kez vurduğu ifade edilen İsrail, Suriye'de iç savaşın başladığı 2011 yılından bu yana Esed rejimi ve İran destekli milislere yönelik saldırılar gerçekleştiriyor.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum