Liberman: Gazze'ye en ağır şekilde saldırmalıyız

Liberman: Gazze'ye en ağır şekilde saldırmalıyız

İsrail Savunma Bakanı Liberman, "Hamas'a ateşkesi kabul ettirmek için en ağır askeri saldırı gerçekleştirilmeli. Bu kapsamlı bir çatışma anlamına gelse dahi ağır bir darbe vurmalıyız." dedi.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Hamas'a ateşkesi kabul ettirmek için en ağır saldırıyı düzenlemeleri gerektiğini söyledi.

Liberman, İsrail'in Maariv gazetesinin düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, Hamas'la bir anlaşmanın mümkün olmadığını belirtti.

İsrail'in, Hamas'ın ateşkes şartlarını kabul edemeyeceğini ifade eden Liberman, "Çünkü bu şartlar, Gazze sınırına konulan tüm kısıtlamaların kaldırılmasını kapsıyor" dedi.

Bu şartlarda asla bir anlaşma olmayacağını vurgulayan Liberman, Gazze Şeridi'ne yönelik yeni bir saldırının sinyalini vererek, "Hamas'ın ancak ağır bir saldırının ardından ateşkesi kabul edeceğini" ileri sürdü.

Hamas'a yönelik tehditvari açıklamalarını sürdüren Liberman, şunları söyledi:

"Hamas'a anlaşmayı kabul ettirmek için en ağır askeri saldırı gerçekleştirilmeli. Bu kapsamlı bir çatışma anlamına gelse dahi ağır bir darbe vurmalıyız."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.