Netanyahu: Hamas'a eşi görülmemiş bir sürpriz hazırlıyoruz

Netanyahu: Hamas'a eşi görülmemiş bir sürpriz hazırlıyoruz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas Hareketi’ne ‘hayatlarının sürprizini’ göstermek üzere hazırlandıklarını söyledi.

DPA’nın aktardığına göre İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail merkezli Kanal 20 televizyonuna verdiği röportajda, “Hamas Hareketi, Gazze Şeridi’nden İsrail’e yönelik yanıcı balon gönderme ve roket fırlatılmasına son vermemesi halinde hayatının sürpriziyle karşılaşacak. Ne olduğunu söylemeyeceğim ama daha önceki adımlardan farklı olacak” dedi.

İsrail ordusu, dün gece Gazze Şeridi'nden İsrail'e bir roket fırlatıldığını açıkladı.

İsrail devlet kanalı, bir aydan kısa bir süre içinde Gazze Şeridi'nden İsrail'e 23 roket fırlatıldığını duyurdu.

Öte yandan Hamas Hareketi, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’tan ABD’nin açıkladığı Yüzyılın Anlaşması’nı reddetme konusunda söylemleri aşarak ‘pratik adımlar’ atmasını istedi. Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Filistin Devlet Başkanı Abbas, tüm bölgesel ve uluslararası faaliyetlerinde, söylemlerin ötesine geçmeli, pratik adımlar atmalı" denildi.

Berhum, Ortadoğu Barış Planı’na karşı Filistin halkını korumak amacıyla ulusal bir strateji belirlemek üzere Filistinli yetkililer düzeyinde acil toplantı düzenleme çağrısında da bulundu.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.