Tel Aviv'deki silahlı saldırıda 5 İsrailli yaralandı

Tel Aviv'deki silahlı saldırıda 5 İsrailli yaralandı

Bir Filistinlinin Tel Aviv'de düzenlediği saldırıda 5 İsrailli yaralandı.

Tel Aviv'in en önemli ve ana caddelerinden biri niteliğindeki Dizengoff Caddesi'ndeki bir kafenin yakınında gerçekleştirilen silahlı saldırıda en az 5 İsraillinin yaralandığı açıklandı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin İsrail basınından aktardığına göre, bir Filistinli tarafından dün akşam saatlerinde düzenlenen saldırıda, yaralanan İsraillilerin durumlarının ağır olduğu ifade edildi.

Daha sonra, silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve Ramallah'ın batısındaki Ni'lin kasabası ahalisinden olduğu belirtilen, 23 yaşındaki Filistinli Elmutezbillah Salah el Havaca'nın İsrail güçlerince öldürüldüğü duyuruldu.

Saldırıyı düzenleyen Filistinli El Havaca'nın, Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları'na mensup olduğu iddia edildi.

Silahlı saldırı İsrail güçlerinin, dün Cenin'in Caba' kasabasında gerçekleştirdiği ve 3 Filistinliyi öldürdüğü saldırıdan birkaç saat sonra meydana geldi.

Öte yandan İsrail'in Tel Aviv'de saldırıyı düzenleyen Filistinliye ait olduğu belirtilen evi yıkacağı bildirildi.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum