İsrail askerlerinin vurduğu Filistinli çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin vurduğu Filistinli çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin dün Ramallah'ta gerçek mermiyle yaraladığı Filistinli çocuk bu sabah yaşamını yitirdi.

İsrail askerlerinin dün akşam (19 Ağustos Çarşamba) Ramallah’ın batısında gerçek mermiyle yaraladığı Filistinli çocuk, bu sabah hayatını kaybetti.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, 16 yaşındaki Muhammed Matar isimli Filistinli çocuğun, dün akşam Ramallah yakınlarındaki Deyr Ebu Meşal köyü yakınında İsrail güçleri tarafından gerçek mermiyle vurularak öldürdüğünü bildirdi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, yaralandıktan sonra İsrail güçleri tarafından gözaltına alınan ve daha sonra hayatını kaybettiği açıklanan Matar'ın cenazesi henüz ailesine teslim edilmedi.

Deyr Ebu Meşal köyü yakınında dün akşam vakitlerinde İsrail güçleri ile Filistinli gençler arasında olaylar çıkmış, 3 Filistinli gerçek mermilerle yaralanmıştı.

Gerçek mermiyle vurulan Matar, daha sonra İsrail güçlerince gözaltına alınırken, diğer iki yaralı Filistinli ise sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere en yakın hastaneye kaldırılmıştı.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.