Filistinli gruplar: Gazze'deki kuşatmanın sürmesine izin vermeyeceğiz

Filistinli gruplar: Gazze'deki kuşatmanın sürmesine izin vermeyeceğiz

Filistinli gruplar, Gazze Şeridi’ndeki ablukanın daha fazla sürmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Filistinli silahlı gruplar, Gazze Şeridi’ndeki ablukanın daha fazla sürmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Filistinli gruplarını içinde barındıran Ortak Operasyon Odası, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Filistin halkı, meşru olan her yolla ablukayı kabul etmediğini ifade etme hakkına sahiptir.” ifadelerine yer verdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, Ortak Operasyon Odası yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’den fırlatılan yanıcı balonları gerekçe göstererek Filistin İslami Direniş Hareketi’ne (Hamas) ait mevzileri bombalamasını kesinlikle kabul etmeyeceklerini belirtti.

Ortak Operasyon Odası, bölgedeki grupların fırlatılan füzelere yanıt verdiğini, bölgeyi hedef alan ve Filistin halkına yönelik yapılan her saldırıya karşılık vermeye devam edeceğini vurguladı.

Gazze Şeridi'ndeki güvenlik ve saha gerginliği bir haftadan fazla süredir devam ediyor.

Gazze'den gelen yanan uçurtma ve balonlara çözüm bulamayan İsrail yönetimi, bu uçurtma ve balonların hazırlandığını iddia ettiği sınır bölgelerine sık sık hava saldırıları düzenliyor.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.