Polis korumasındaki Yahudiler Filistinli kadınları taciz etti

Polis korumasındaki Yahudiler Filistinli kadınları taciz etti

İsrail polisi koruması altındaki Yahudi yerleşimciler Filistinlileri kışkırtmayı sürdürüyor.

İsrail güçlerinin koruması altında işgal edilmiş Filistin topraklarında kışkırtıcı girişimlerini sürdüren Yahudi yerleşimciler son olarak Kudüs'te Filistinli kadınları sözlü bir biçimde taciz etti.

Kalabalık bir Yahudi yerleşimci grubu, işgal altındaki Kudüs'te bulunan Yafa tramvay istasyon durağında bekleyen Filistinli kadınlara karşı saldırgan bir tavır takındı.

İsrail polisinin koruması altında hareket eden Yahudi yerleşimcilerin Filistinli kadınlara karşı saldırgan girişiminde kadınlara yönelik sözlü tacizin yanı sıra 'aşağılayıcı ifadeler' de yer aldı.

Öte yandan İsrail güçlerinin eşliğinde faaliyet gösteren Yahudi yerleşimciler, Filistin genelinde halkın yaşadığı bölgelere zarar vermeye devam ediyor.

Radikal Yahudi yerleşimciler ayrıca faaliyetlerine katılmaları için çocukları da teşvik ediyor.

Son olayda El Halil şehrinde Filistinlilere ait bir zeytinlik ateşe verildi. Aralarında çocukların da bulunduğu Yahudi yerleşimciler zeytinlikte alevlerin yükselmesinin ardından sloganlar atarak kutlama yaptı.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.