Suudi Arabistan ile İngiltere arasında güvenlik anlaşmaları

Suudi Arabistan ile İngiltere arasında güvenlik anlaşmaları

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Abdulaziz bin Suud ve İngiliz mevkidaşı Suella Braverman, güvenlik, kalkınma ve eğitim alanlarında iş birliği anlaşması imzaladı.

Suudi Arabistan ile İngiltere arasında güvenlik alanında anlaşmalar imzalandı.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Abdulaziz bin Suud ve İngiliz mevkidaşı Suella Braverman, geçtiğimiz gün Londra'da ortak güvenlik iş birliği mekanizmasını güçlendirmenin yollarını görüştü.

Middle East Monitor'un Suudi devlet haber ajansından aktardığı habere göre, Suudi ve İngiliz yetkililer, iki bakanlık arasındaki stratejik ortaklık düzeyine ve son dönemde elde edilen başarılara övgüde bulundu.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Bin Suud ve İngiltere İçişleri Bakanı Braverman'ın güvenlik, kalkınma ve eğitim alanlarında iş birliği anlaşması imzaladığı belirtildi.

Bin Suud, iki ülkenin içişleri bakanlıkları arasında devam eden güvenlik koordinasyonunun önemine dikkati çekti.

Suudi Arabistan ve İngiltere arasında 13 Aralık'ta savunma iş birliği planı imzalanmış ve plana göre, ortak güvenlik zorluklarıyla mücadele etmede ikili savunma ve güvenlik iş birliğinin geliştirilmesi kararı alınmıştı.

Kaynak: Mepa News

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.