Ukrayna, ABD'li siber istihbarat şirketiyle anlaştı

Ukrayna, ABD'li siber istihbarat şirketiyle anlaştı

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı, dünyanın en büyük siber güvenlik şirketlerinden Recorded Future ile iş birliği antlaşması imzaladı. 

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı ile dünyanın en büyük siber güvenlik ve istihbarat şirketi "Recorded Future" iş birliği anlaşması imzaladı. 

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakan Yardımcısı Mıhaylo Fedorov, söz konusu anlaşmanın duyurusunu sosyal medya hesaplarından yaptı.

Fedorov, anlaşma neticesinde Recorded Future'un Ukrayna’ya istihbarat alanında uzman mühendisler ve istihbarat analistleri sağlayacağını belirtti. 

Şirketin, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgalinin başlangıcından itibaren Rusya’nın savaş suçlarının soruşturulması konusunda Ukrayna’ya destek olduğu, siber saldırılarda müdahale ettiği bildirildi. 

Recorded Future, tehdit istihbaratı toplanması, işlenmesi ve analizi konularında dünyanın önde gelen şirketleri arasında gösteriliyor.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı, Mepa News

280.jpg

 

 
 

 

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.