İsrail güçleri 2 Filistinliyi daha öldürdü

İsrail güçleri 2 Filistinliyi daha öldürdü

İsrail güçlerinin bugün işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin mülteci kampına düzenlediği baskında 2 Filistinliyi katlettiği açıklandı.

İsrail güçleri perşembe günü sabah saatlerinde işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin mülteci kampına baskın düzenledi.

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail güçleri tarafından düzenlenen baskında, 6 çocuk babası ve ortaokul öğretmeni 58 yaşındaki Filistinli Cevad Farid Hüseyin Bavakna ve eski mahkum 26 yaşındaki Filistinli Adem Muhammed Basim Cabirin hayatını kaybetti.

İsrail güçlerinin Cenin kampına yönelik baskını sonucunda İsrail askerleri ve Filistinliler arasında çatışma çıktığı belirtildi.

58 yaşındaki Filistinli Bavakna'nın, İsrail güçlerince vurulan 26 yaşındaki Filistinli Cabiri'ye ilk yardım sağlamaya çalışırken yine İsrail güçlerince hedef alındığı belirtildi.

Ağır yaralanan iki Filistinlinin hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği açıklandı.

İsrail böylece 2023 yılının başından bu yana 4'ü çocuk 17 Filistinliyi öldürmüş oldu. İsrail'in katliamlarının, ülkedeki aşırı sağcı yeni hükümetin de etkisiyle artarak devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum